language

Heeft u vragen ?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u direct terug!
Heeft u vragen ?
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Vastgoedbeheer bedrijfspanden

Waardebehoud en niet zelden waardevermeerdering is het resultaat van goed en tijdig vastgoedbeheer. Steeds vaker besteden eigenaren van bedrijfspanden en/of kantoorcomplexen daarom het beheer van vastgoed uit aan een daarin gespecialiseerd bedrijf waarin de vele noodzakelijke expertises beschikbaar is.

Vastgoedbeheer van bedrijfspanden vraagt om specifieke kennis van de markt. De beheerder moet niet alleen de lokale markt goed kennen, ook contacten met overheden en onderhouds- en beveiligingsbedrijven zijn bijzonder belangrijk.

Voordeel vastgoedbeheer

Groot voordeel van het uitbesteden van uw vastgoedbeheer dat u zich volledig kunt richten op uw core business en niet veel tijd moet besteden aan het beheer van uw kostbare vastgoed.

Wij nemen graag o.a. de volgende werkzaamheden uit handen:

  • Innen van huurpenningen
  • Controleren van huurders
  • De communicatie met huurder 
  • Service verlening 
  • Afhandeling klachten
  • En alles wat met dagelijks beheer te maken heeft

Buddies Real Estate is uw betrouwbare partner in vastgoedbeheer. Wij beschikken over de allernieuwste software en nemen alle beheerswerkzaamheden uit handen.

Contact

Wilt u zich als vastgoedbelegger alleen maar hoeven richten op uw portefeuille en/of liever een tussenpersoon hebben die u alle beheerswerkzaamheden uit handen neemt, neem dan contact op met Buddies Real Estate. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.