language

Heeft u vragen ?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u direct terug!
Heeft u vragen ?
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Real estate management

Real estate management is in de kern meer dan vastgoedbeheer alleen. Bij Real estate management gaat het om het managen van de vastgoedportefeuille door de portefeuille en de diensten zo op elkaar af te stemmen dat een maximale toegevoegde waarde (opbrengst) bereikt wordt.

In feite is het dus vastgoedbeheer plus ook portefeuillebeheer. Hier komt nadrukkelijk ook het rendement op de portefeuille zelf in beeld. Dit betekent dat naar het totaalbeeld wordt gekeken.

Bij grote vastgoed portefeuilles, wordt portefeuillebeheer en vastgoedbeheer in één hand gehouden. Naar mate de portefeuilles kleiner worden zien we een duidelijke scheiding. Portefeuillebeheer bij de eigenaar van het vastgoed en het vastgoedbeheer uitbesteedt aan een specialist.

Buddies Real Estate Management

Buddies Real Estate Rotterdam is uw betrouwbare partner in vastgoedbeheer. Wij beschikken over de allernieuwste software en nemen alle beheerswerkzaamheden uit handen.
Door uw vastgoedbeheer uit te besteden, kunt u zich volledig richten op uw core activiteiten en verliest u geen tijd aan het beheer van uw kostbare vastgoed. Ook wordt u niet constant gestoord door dagelijkse zaken als:

  • Innen van huurpenningen
  • Controleren van huurders
  • De communicatie met huurder 
  • Service verlening 
  • Afhandeling klachten
  • En alles wat met dagelijks beheer te maken heeft

Buddies Real Estate is een full-service specialist op het gebied van het beheer van woningen en bedrijfsruimten voor de regio Rotterdam.

Transparant

Vastgoedbeheer is maatwerk en gebeurt altijd in nauw overleg met de eigenaar. Wij vinden transparantie bijzonder belangrijk. Vandaar dat alles met een geavanceerd softwarepakket wordt vastgelegd en verzameld. U kunt 24/7 uw dossier digitaal inzien. Zo bent u op de hoogte, op momenten dat u dat wilt.

Real estate management bedrijfspand of woning

Wilt u als vastgoedbelegger bedrijfspanden of woningen verhuren en heeft u liever een professionele tussenpersoon die alles uithanden neemt, neem dan contact op met Buddies Real Estate.