language

Heeft u vragen ?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u direct terug!
Heeft u vragen ?
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Vastgoedbeheer neemt veel werk uit handen

Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer is het ontzorgen van onroerend goed eigenaren. Als vastgoedeigenaar wilt u natuurlijk dat de verhuur van uw vastgoed zo vlot mogelijk verloopt zonder daar veel tijd en geld in te moeten steken. Zonder de hele organisatie eromheen zelf ter hand te moeten beheren, kunt u het werk aan een vastgoedbeheerder uitbesteden. Het inzetten van een vastgoedbeheerder is een hele efficiënte stap als het gaat om uiteindelijk een zo optimaal mogelijk rendement op uw portefeuille te halen.

Vastgoedbeheer uitbesteden

Buddies Real Estate Rotterdam is uw betrouwbare partner in vastgoedbeheer. Wij beschikken over de allernieuwste software en leiden alle beheerswerkzaamheden op snelle en efficiënte wijze in goede banen.

Wij verzorgen o.a.:

  • Innen van de huur (zelfs betaling met I-deal is mogelijk)
  • Afhandelingen van klachten 
  • Huurcontracten
  • Controleren van huurders
  • Contacten/contracten met nutsbedrijven en gemeente
  • Verhuur leegstand
  • Technisch onderhoud

Buddies Real Estate Rotterdam is een full-service specialist op het gebied van het beheer van woningen en bedrijfsruimten. Vastgoedbeheer is maatwerk en gebeurt altijd in nauw overleg met de eigenaar van het pand of portefeuille.

Transparant

Wij vinden transparantie bijzonder belangrijk. Vandaar dat alles met een geavanceerd softwarepakket wordt vastgelegd en verzameld. U kunt 24/7 uw dossier digitaal inzien. Zo bent u op de hoogte, op momenten dat u dat wilt.

Vastgoedbeheer bedrijfspand of woning

Wilt u als vastgoedbelegger panden of als woningeigenaar uw huis verhuren en heeft u liever een professionele tussenpersoon die alles uithanden neemt, neem dan contact op met Buddies Real Estate.