language

Heeft u vragen ?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u direct terug!
Heeft u vragen ?
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Waarom Buddies

Buddies Real Estate is een frisse, jonge nieuwkomer in makelaarsland.


In tegenstelling tot de traditionele (vaak conservatieve) werkmethode van veel makelaars, omarmt Buddies Real Estate alle mogelijke middelen om het beste resultaat te realiseren.

De kracht van het internet

Zoals in iedere branche biedt het internet commerciële mogelijkheden die door de gevestigde orde vaak niet of veel te laat worden (h)erkend. Zo is Funda in het leven geroepen door een handige uitgeverij – niet door makelaars. Inmiddels trekt Funda maandelijks meer dan 29 miljoen bezoekers, waarmee het voor makelaars een onmisbaar medium is geworden.

"Funda werkt passiviteit in de hand” - aldus Boy, eigenaar van Buddies Real Estate. “Wij gaan niet zitten wachten tot een mogelijke koper zich via Funda bij ons meldt. Wij gaan voor de verkoper aan het werk en brengen onze huizen onder de aandacht bij de juiste doelgroep”.

Zoeken kopers op

Starterswoningen en woningen uit het middensegment bieden wij onder andere aan via sociale media , maar ook voor het hogere segment hebben wij onze onze online-kanalen. Doordat wij woningen blijven pushen, realiseren wij veelal tot wel 20-25% kortere doorlooptijden zonder op de vraagprijs in te hoeven leveren.

Het actief benaderen van de doelgroep werpt zijn vruchten af. In ons relatief korte bestaan zijn er al veel objecten verkocht.

Nieuwe internet-generatie

“De wereld van de makelaardij veranderd". Ondernemer Boy Baas lacht en ziet de toekomst zonnig tegemoet: “Ons team bestaat uit jonge makelaars, zeg maar de eerste lichting makelaars uit de internet-generatie. Het internet kent voor ons geen geheimen – en daar maken we optimaal gebruik van”.

Waarom Buddies

Wanneer u contact opneemt met Buddies Real Estate, ervaart u direct het verschil met andere makelaars:

  • Het beste resultaat realiseren is ons doel
  • Schakelen met korte lijnen en altijd op de hoogte van de status
  • Wij hebben een onderscheidende aanpak, aangevuld met een sterke online presence
  • Wij geven een advies waarbij de verkoop van uw woning centraal staat
  • Wij zijn niet zomaar een makelaar, wij zijn uw sparringspartner. Dus ja, wij zijn het vaak eens met elkaar, maar soms ook niet. Zo verkoop je huizen!

Verkoopondersteuning bij verkoop huis

Voor de verkoop van uw huis via een makelaar wordt courtage in rekening gebracht. Wat daar allemaal onder valt en welke verkoopkosten daar nog bij komen is vaak onduidelijk. Buddies Real Estate maakt het makkelijk en duidelijk. U betaalt niets extra’s. In de berekende makelaarscourtage is alles inbegrepen.

Én, u betaalt ons pas als het huis verkocht is, bij de notaris.

Buddies Real Estate is opgericht in 2015 en is gevestigd op Rotterdam The Hague Airport. Makkelijk bereikbaar, een met goede parkeergelegenheid. Ook daarin zijn we anders. U kunt contact met ons opnemen telefonisch op 010 - 7 99 70 99. Voor vragen kunt ook het contactformulier gebruiken.