language

Heeft u vragen ?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u direct terug!
Heeft u vragen ?
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Buddies werkt voor vooraanstaande opdrachtgevers

Voor wie werken wij

Voor wie werken wij?

Buddies is een vastgoedmakelaar in Rotterdam. Wij werken voor particulieren, bedrijven en vastgoedbeleggers.

In een team van gespecialiseerde makelaars en taxateurs werken we samen om onze klanten te helpen bij vastgoedprojecten en -vragen. Doordat we ieder onze eigen expertise toepassen, weet u zeker dat alle aspecten zijn overwogen en kunt u gerust zijn van een goede (ver)koop.

Voor iedereen de beste vastgoeddeal

De vastgoedmarkt ontwikkelt zich continu. Door steeds op de hoogte te blijven en ons te ontwikkelen, hebben we veel kennis in huis van wat er in de markt gebeurt. We luisteren aandachtig naar de wensen van onze klanten en gaan vervolgens op zoek naar het beste vastgoedobject of de beste verkoopdeal.

In onze communicatie zijn we snel en transparant. Daarin onderscheiden we ons van andere makelaarskantoren. U weet wat u aan ons heeft en u heeft altijd binnen enkele dagen antwoord.

Alles op het gebied van vastgoed

Globaal zijn onze diensten in te delen in de volgende categorieën:
          ➢ Taxaties
Onze twee register taxateurs zijn beëdigd in het taxeren van woningen in Rotterdam. Ze richten zich uitsluitend op taxaties en kunnen met recht taxatie-professionals genoemd worden. Zowel particulieren als vooraanstaande hypotheekverstrekkers zoals Rabobank, ABN-Amro en Aegon, geven ons regelmatig opdracht om taxatierapporten op te stellen. We leveren zowel gevalideerde als standaard taxatierapporten.
Vraag eenvoudig een taxatie aan en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

          ➢ Makelaardij
Onze gespecialiseerde makelaars kennen de vastgoedmarkt van Rotterdam als geen ander. Ze gaan graag op zoek naar het voor u meest geschikte pand. Of u op zoek bent naar een comfortabel woonhuis, een representatief bedrijfspand of een rendabel vastgoedobject, wij weten wat er te koop is en wat aansluit bij uw wensen.

Ook bij verkoop assisteren we u graag. We kennen de actuele verkoopprijzen en zorgen dat u een realistisch bedrag ontvangt.
Wij werken niet alleen voor particulieren maar ook in opdracht projectontwikkelaars.

Zo heeft Buddies Real Estate het project Waterlint in Berkel Rodenrijs in verkoop. Vrijwel alle woningen zijn inmiddels verkocht.

          ➢ Vastgoedbeleggingen
De laatste jaren hebben we veel klanten geholpen met advies en aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen. Daardoor beschikken we inmiddels over een groot netwerk van onder andere vastgoedbeleggers, financieel intermediairs, hypotheekadviseurs en verzekeraars. Door dit uitgebreide netwerk kunnen we u optimaal ondersteunen en begeleiden bij aankoop van vastgoedbeleggingen.

          ➢ Projecten en diensten
Naast bovenstaande diensten kunt u ons ook inschakelen voor vastgoedbeheer, nieuwbouwprojecten en huur en verhuur van woningen, bedrijfspanden en beleggingspanden. Eigenlijk kunnen we u op het gebied van vastgoed alles bieden. Geen vraag is ons te gek.

Twijfel daarom vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben een verfrissende en andere aanpak dan u gewend bent en zijn niet bang voor een uitdaging! Maar bovenal willen we u helpen bij taxaties en het vinden van de beste woning, het beste bedrijfspand of het beste beleggingsobject.