language

Heeft u vragen ?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u direct terug!
Heeft u vragen ?
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Over Buddies

Buddies Real Estate is een organisatie met getalenteerde en gepassioneerde makelaars. Wij onderscheiden ons door anders te doen, door meer te doen en het beste resultaat te behalen.

Bij Buddies Real Estate kunt u terecht voor aankoop, verkoop, huur, verhuur, taxatie en vastgoedbeheer van huizen, woningen, appartementen, flats en bedrijfspanden, zoals winkels, opslagruimte, kantoren, loodsen etc.

Doel

Buddies gaat voor: korte verkooptijden, marktconforme verkoopprijzen en extra inspanningen als het onverhoopt een beetje tegen zit.

Hoe Boy Baas, eigenaar van Buddies Real Estatestate tegen de markt aankijkt en voor de klant de beste resultaten wil behalen, is treffend verwoord op de pagina Waarom Buddies.

Maak kennis

Op dit moment bestaat het kantoor uit 3 gepassioneerde medewerkers. Wat hen zo typeert en waarom zij voor het vak makelaar gekozen hebben, leest u op de pagina Ons Team.

Wilt u meer informatie of gaat u voor een uitdagend gesprek, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 010-7997099. Tot gauw!