language

Heeft u vragen ?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u direct terug!
Heeft u vragen ?
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Buddies Real Estate is een makelaar in Rotterdam. Ons makelaarskantoor bestaat uit 5 gepassioneerde medewerkers. Sinds 2015 werken we als team met elk ons eigen specialisme. Allen gedreven en met een flinke dosis ervaring. De vastgoedmarkt van Rotterdam kennen we dan ook als onze broekzak.

Hoe wij anders werken dan andere makelaars? Dat vertellen we u graag…

Specialisten

Bij ons heeft elke medewerker zijn eigen specialisme. Een makelaar is een makelaar en een taxateur is een taxateur. Dat maakt ons anders dan andere makelaars die zaken vaak combineren. Wij weten dat we u beter kunnen helpen door ons te specialiseren op één van deze gebieden. Zo weet u zeker dat we bij een aan- of verkoop niets over het hoofd zien.

Bent u nieuwsgierig naar onze specialisten? Op de pagina Ons Team kunt u meer over ze lezen.

Diensten

Bij ons kunt u terecht voor:

  • Verkoop 
  • Aankoop 
  • Huur
  • Verhuur
  • Taxaties
  • Vastgoedbeheer
  • Advies over vastgoedbeleggingen

Dit doen we voor woningen, appartementen, flats en bedrijfspanden, zowel bestaande bouw als nieuwbouwprojecten.

One-stop-shop voor al uw vastgoedzaken

Door een groep specialisten te bundelen in 1 team (taxateurs, makelaars en vastgoedspecialisten), heeft u alle expertises tot uw beschikking die u nodig heeft bij de aan- of verkoop van uw vastgoed. Dat geeft vertrouwen zodat u de juiste beslissing kunt nemen. Vastgoed is toch vaak een zaak van de lange termijn. Dan wilt u zeker weten dat alle aspecten goed zijn overwogen.

Onze aanpak

Als echte Rotterdammers hanteren we de ‘geen woorden, maar daden’-aanpak. In onze werkwijze ziet u dit terug. Wij zijn:

     ➢ Dynamisch
Wij houden van snel schakelen. Of het een taxatie of een aan- of verkoop betreft, u ontvangt van ons altijd binnen 1 werkdag een reactie.

     ➢ Transparant
Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn naar onze opdrachtgevers. Onze communicatie en afspraken zijn helder. U weet wat u van ons mag verwachten.

     ➢ Ontwikkeling
Omdat we denken dat het altijd beter kan, werken we continu aan onze ontwikkeling. We willen de resultaten voor onze opdrachtgevers steeds overtreffen.

Wat mag u van ons verwachten?


Verkoop woningen en vastgoed

Als verkoopmakelaar hebben we al voor menig tevreden klant succesvol vastgoed verkocht. Dit geldt voor verschillende soorten: bestaande bouw, nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden. We adviseren u over de verkoopwaarde en gaan op zoek naar potentiële kopers. Met liefde ontnemen we u alle zorg rondom de verkoop.

Aankoop woningen en vastgoed

Omdat we de vastgoedmarkt van Rotterdam door en door kennen, kunnen we op basis van uw wensen en budget snel laten weten wat er beschikbaar is. Dat geldt zowel voor woningen als bedrijfspanden.

Taxaties.

Met 2 beëdigde taxateurs in dienst, voeren we dagelijks taxaties uit in opdracht van particulieren en financiële instellingen. Hiermee hebben we steeds actuele kennis van de vastgoedmarkt in Rotterdam en weten we wat er te koop is voor welke prijs.

Vastgoedbeleggingen

Dankzij ons uitgebreide netwerk van vastgoedbeleggers, financieel intermediairs, hypotheekadviseurs en verzekeraars kunnen we u uitstekend bijstaan wanneer u in vastgoed wilt beleggen. Ons netwerk groeit nog elke dag. Zo kunnen we u adviseren in het hele project. Niet alleen helpen we u met het vinden van meest geschikte pand, we kunnen u ook verwijzen naar experts voor financieel advies.

Wilt u meer informatie of gaat u voor een uitdagend gesprek, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 085 - 0 47 93 87. Tot gauw!

Werken bij Buddies?

Zie jij onze aanpak wel zitten en heb je specialistische kennis op vastgoedgebied? Dan maken we graag kennis met jou.

Wij hebben zeer gevarieerde werkzaamheden en uitdagingen in de vastgoedmarkt. Onze focus verlegt zich steeds meer van makelaardij naar taxatie van onroerend goed en advisering in en aankoop van vastgoedbeleggingen. Lijkt je dat wel interessant en wil je jouw specialisatie inzetten om samen de grootste makelaar van Zuid-Holland te worden? Dan nodigen we jou van harte uit om ons te overtuigen van jouw kennis. Vertel ons hoe en wat je kunt bijdragen om dit resultaat gezamenlijk te bereiken.

En vraag ons gerust wat wij jou te bieden hebben!