language

Heeft u vragen ?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u direct terug!
Heeft u vragen ?
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bovenaanzicht Waterlint

Gevelmaterialen van de Woningen

De woningen worden met 4 verschillende soorten stenen en 2 soorten dakpannen gerealiseerd. Iedere woning heeft zijn eigen samenstelling. Het gebruik van verschillende materialen geeft de Waterlint zijn unieke uitstraling. 

Plattegrond Waterlint

 

Stenen

De verschillende stenen die gebruikt zijn bij het metselwerk zijn hieronder afgebeeld. Bij iedere steen staat vermeld bij welk huisnummer de steen gebruikt is. De huisnummer staan in de plattegrond hierboven. 

Grijs met antraciet-bruine nuancesGrijs met antraciet-bruine nuances

  • Deze steen is gebruikt bij huisnummer 5.
  • Verder zijn de geveldeuren, -ramen en -lateien van RAL 8019, een grijsbruine kleur voorzien. De gevelkozijnen en garagedeur zijn RAL 9010, puur wit gekleurd. 

 

Paars rood met met zwarte nuancesPaars rood met zwarte nuances

  • Deze steen is gebruikt bij huisnummer 3,4 en 7.
  • De geveldeuren, -ramen en -lateien zijn van RAL 3007, een zwartrode kleur voorzien. De gevelkozijnen en garagedeur zijn RAL 9010, puur wit gekleurd.

 

Grijs geel met grijze nuancesGrijs geel me grijze nuances

  • Deze steen is gebruikt bij huisnummer 2 en 6.

  • Hier zijn de geveldeuren, -ramen en -lateien van RAL 1001, een beige kleur voorzien. De gevelkozijnen en garagedeur zijn RAL 9010, puur wit gekleurd.

 

Wit ivoorkleurig met grijs-bruine nuancesWit ivoorkleurig met grijs-bruine nuances

  • Deze steen is gebruikt bij huisnummer 1 en 8.
  • De geveldeuren, -ramen en -lateien zijn hier van RAL 9001, een creme witte kleur voorzien. De gevelkozijnen en garagedeur zijn RAL 9010, puur wit gekleurd.

 

Metselwerk

Het metselwerk wordt in wild verband uitgevoerd, de speksteen wordt 2 cm terug in de gevel gemetseld en enkel in strekken geplaatst. Dit houdt in dat iedere rij stenen uniek is, er wordt niet volgens een vast patroon gemetseld. De voeg is een 8 mm terugliggende afgestreken voeg in de kleur donkergrijs (BEAMIX 2745).

Dakpannen

Er zijn twee soorten dakpannen gebruikt bij de oplevering van de woningen. De kleur van de pannen sluit goed aan bij de gebruikte stenen.   

Roestkleur blauw gesmoord (bruin-grijs genuanceerd)Roestkleur blauw gesmoord, bruin-grijs genuanceerd

  • Deze dakpan in gebruikt bij huisnummers 1, 3, 4, 5, 6 en 8.

 

 

Rustiek engobe (rode pan met bruin-grijze nuances)Rustieke engobe, rode pan met bruin-grijze nuances

  • Deze dakpan wordt gebruikt bij huisnummers 2 en 7 indien hiervoor gekozen wordt. Er kan ook voor de andere pan gekozen worden.

 

 
Wilt u meer informatie over het project of heeft u vragen? Bel ons dan op 085 - 0 47 93 87 of vult het contactformulier in. Ook kunt u aan de linker kant van de pagina een terugbelverzoek indienen.