language

Heeft u vragen ?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u direct terug!
Heeft u vragen ?
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Huis verkopen Rotterdam

Een huis verkopen of kopen doet u één, twee of misschien drie keer in uw leven. Uit statistieken blijkt dat mensen gemiddeld om de 7 jaar verhuizen. Sommigen verhuizen vaker, maar meeste toch wel zo weinig dat niemand daar echt ervaring mee heeft.

Groeit u uit uw huis of wilt u juist down-sizen dan is het tijd om uw huis te verkopen. Heeft u plannen om uw huis te verkopen? Bereidt e.e.a. goed voor en schakel een goed ingevoerde, lokale verkoopmakelaar in. Buddies Real Estate in Rotterdam is de verkoopmakelaar voor Rotterdamse woningen bij uitstek. Succesvol in de verkoop van huizen met een frisse aanpak, anders dan anders, gericht op maar één doel: zo snel mogelijk verkopen tegen de best mogelijke voorwaarde. Prijs is niet alles, snel overdragen kan ook zeer interessant zijn.

Tips huis verkopen

Mocht u overwegen uw huis te verkopen, dan vraagt dat een gedegen voorbereiding. Lees hier meer over in onze blog Wat te doen bij verkoop huis.

Huis verkopen

Wilt u uw huis verkopen, schakel dan Buddies Real Estate Rotterdam in. Ervaar de passie van onze makelaars om uw huis te verkopen en neem direct contact met ons op.