language

10 Vragen aan Young Executive Boy Baas door Sociëteit Vastgoed

03 maart 2020

1.Wat zou je morgen veranderen in de sector als alles mogelijk was?

Het ‘’ouderwetse’’ vertrouwen en de manier van zaken doen, waarbij een hand een deal is.


2. Wie is je grootste voorbeeld en inspirator in de sector en waarom?

Mijn grootste voorbeeld is mijn vader die een hele nuchtere manier van zaken hanteert en mooie portefeuille aan commercieel vastgoed heeft opgebouwd.

Een belangrijke inspirator voor mij al vanaf jongs af aan is Donald Trump, toen ik jong was, keek ik al naar de Aprentice. Ik vind zijn mindset en manier van denken en doen erg indrukwekkend (zoals bijv. ‘’ If you’re going to be thinking anything, you might as well think big’’). Het politieke aspect neem ik hier niet in mee.


3. Welk boek heb je recent gelezen en wat heb je daarvan geleerd?

Why The Rich Are Getting Richer door Robert T. Kiyosaki.

Een voor mij belangrijke les uit dit boek is het volgende: Vermogende individuelen acteren en handelen door een andere mindset en doen op een andere manier zaken dan niet vermogende individuelen.


4. Naar welke podcast luister je graag? Alternatief: waar luister jij naar als je onderweg bent?

Ik luister naar de The Rich Dad Radio Show van Robert T. Kiyosaki en dat doe ik in de auto, waardoor ik nutteloze tijd kan opvullen met waardevolle informatie.

(“Volgende keer ook luisteren naar de podcasts van Sociëteit Vastgoed hé Boy?”)


5. Wat is jouw visie op PropTech?

Ik verwacht dat er steeds meer geregeld kan worden met een smartphone en dat processen beter worden. Er zal voor sommige processen minder arbeid nodig zijn, wat uiteraard weer kosten kan besparen.


6. Wat is voor jou het meest veelbelovende PropTech bedrijf?

Google met Google Ventures. Google is daadkrachtig, innovatief en vermogend en ik denk dat ze daarmee het meest veelbelovende bedrijf zijn.


7. Wat is jouw lijfspreuk?

Zonder strijd geen overwinning.


8. Wat is jouw volgende stap in je carrière en wat is je gedroomde ambitie?

De ambitie is om een internationale commercieel vastgoed portefeuille op te bouwen en de volgende stap is om daar de komende jaren mee te beginnen.


9. Wat is voor jou het mooiste vastgoed object?

The Shard in London.


10. Aan wie geef jij het stokje door en waarom moeten wij deze persoon interviewen?

Aan mijn toekomstige kinderen.
Ikzelf ben de 4e generatie binnen onze familie en zou het supergaaf vinden als zij het vastgoed-stokje overnemen. Tegen die tijd is de wereld van vastgoed zeker ingrijpend veranderd en daarmee ook zeker hun kijk op de verschillende zaken.

Reden genoeg voor een goed interview tegen die tijd!


11. Bonusvraag: Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van Sociëteit Vastgoed en wat wens jij te bereiken binnen jouw deelname bij Leaders of Change?

De toegevoegde waarde is voor mij mensen binnen de sector leren kennen en hun kijk en mindset over de sector te vernemen, hierover kennis en toepassingen te delen.

 

Dank je wel Boy, fijn om jou weer iets beter te mogen leren kennen! Waardevol om jouw ideeën, tips en waarnemingen met onze zakelijke familie te delen.

Bron: https://societeitvastgoed.eu/netwerk-nieuws/10-vragen-aan-young-executive-boy-baas-member-leaders-of-change-team-chons/?fbclid=IwAR2o5OizxTge3emmEmsZjp6kEy73-QJpBKhtCkWL-JvTLPWCYBYfYuMDocE

Naar het overzicht