language

Bedrijfsonroerendgoed taxaties door BOG-taxateur

25 juni 2018

Bedrijfsonroerendgoed: aan- en verkoop, beleggen en taxaties

Naast bemiddeling op de woningmarkt, adviseert Buddies steeds vaker bij aan- en verkoop van bedrijfsobjecten, met name in de provincie Zuid-Holland. Niet alleen voor aankopen voor bedrijven die zich willen vestigen, maar ook voor investeerders die in vastgoed willen beleggen.

Met de uitbreiding van een BOG-taxateur, breiden we onze service voor bedrijfsonroerendgoed verder uit. Voor u als klant geldt dat u alle zaken betreffende de aan- en verkoop van bedrijfsonroerendgoed aan ons kunt overlaten.

Het hele traject van aan- en verkoop

Dankzij ons uitgebreide netwerk van vastgoedbeleggers, financieel intermediairs, hypotheekadviseurs en verzekeraars kunnen we u op alle vlakken bijstaan wanneer u een bedrijfsobject wilt kopen. Dat kan gedurende het hele project. Niet alleen voor het vinden van meest geschikte pand, maar ook met een verwijzing naar experts voor financieel advies. U heeft slechts één aanspreekpunt. Dat scheelt een hoop zorgen.

De taxatie maakt daar onderdeel van uit. U kunt er zeker zijn van dat u een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport ontvangt, opgesteld door een expert met actuele kennis van de vastgoedmarkt.

Aanvraag taxatie

Door direct met een BOG-taxateur samen te werken, kunnen we nu binnen 2 werkdagen een gepaste offerte uitbrengen. Zo weet u snel waar u aan toe bent. Neem contact met ons op om de taxatie te bespreken.

Expertise BOG-taxateur

Het werk van een taxateur is om de marktwaarde van een vastgoedobject te bepalen. Hierbij houdt hij rekening met diverse factoren, zoals het aantal vierkante meters, de staat van onderhoud, de grondslag (verhuurde staat of niet), gemeentelijke bepalingen, de locatie, etc.

Vereisten BOG-taxateur

Na opname stelt onze BOG-taxateur een taxatierapport op volgens de normen van het Centraal Hypothecair Fonds.
Vaak stellen hypotheekverstrekkers nog aanvullende eisen aan de taxateur. De meestgestelde eisen zijn:

  • ingeschreven bij een van de erkende taxatieregisters;
  • lid van een van de erkende brancheverenigingen voor makelaars;
  • goed bekend met de regio van het te taxeren object.

De inschrijving in 1 van de 2 taxatieregisters garandeert dat de taxateur voldoet aan de strenge eisen die de register opstellen. Een daarvan is dat ze zich regelmatig laten bijscholen.

Onze BOG-taxateur is ingeschreven bij het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT). Ook is hij aangesloten bij de brancheverenigingen voor makelaars VastgoedCert en VastgoedPro en de Taxateursunie. Daarmee voldoet hij aan alle eisen die door financiers worden gesteld.

Daarnaast is de taxateur lid van het R.I.C.S, een internationaal instituut voor vastgoedprofessionals. Leden van dit toonaangevende instituut zijn gebonden aan de gedragscodes en normen die het R.I.C.S oplegt voor integer professioneel handelen.

Compleet aanbod vastgoedmarkt

Met de uitbreiding van een BOG-taxateur kunnen we naast taxaties voor woningen nu specifiek taxaties voor bedrijfsobjecten uitvoeren. Buddies biedt hiermee een compleet aanbod van diensten op het gebied van vastgoed.

Wij vinden het belangrijk om u tijdens het hele traject van aan- en verkoop van dienst te zijn. Het kopen of verkopen van een huis of een bedrijfspand is immers niet iets wat u dagelijks doet. Wij wel! En met die kennis en ervaring helpen we u graag. Binnen het team heeft iedereen zijn eigen expertise. Door deze werkwijze weet u dat er altijd een expert naar alle aspecten van de transactie heeft gekeken.

Taxatie bedrijfsobject aanvragen

Overweegt u een bedrijfspand aan te schaffen? Laat deze dan altijd taxeren. Hiermee kunt u later financiële tegenvallers en teleurstelling voorkomen. U kunt eenvoudig een taxatie aanvragen door contact met ons op te nemen. Binnen een paar dagen kunnen we u een offerte op maat leveren. We plannen gelijk een afspraak met u in voor de opname van de taxatie. Al binnen een paar dagen na de opname ontvangt u van ons het taxatierapport.

Ook voor al uw andere vragen over aan- en verkoop van bedrijfsonroerendgoed staan we graag voor u klaar.

Naar het overzicht